Om huset|Udlejning|Udendørs fotos|Indendørs fotos|Kort|Lokal kort|Seværdigheder Se sommerhus - Ho
Vores dejlige feriehus i Munkebo

Oplysninger om huset
Moderniseret feriehus ved Kertinge Nor.
Skøn beliggenhed direkte ved fjordstrand med panoramaudsigt og egen bådebro.
Byggeår 1935 ombygget / tilbygget / renoveret 1999/2007/2011.
67 m2.
Huset er til max 4 personer og husdyr er ikke tilladt.OPHOLDSSTUE
1 Opholdsstue: 20 m2, sterioanlæg ,32 " farvefjernsyn, fællesantenne med internationale programmer, brændeovn og varmepumpe .
Wi Fi i hele huset

Et soveværelse med dobbeltseng 180 x 200
Et værelse med sovesofa 70/140 x 200

KØKKEN
Køkkenafdeling :Induktionskomfur og pyrolyseovn,mikroovn, køleskab med frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.


TOILET
WC, håndvask, k+v bruseniche og gulvvarme

TERRASSER
30 m2 Træterrasse delvis overbygget
20 m2 Udsigtsterrasse på fjordsiden

PRISER

Udlejningspriser pr. uge excl forbrugt el

Fra 2.450 DKK (325 EURO) til 4500 DKK (720 EURO)

Sengetøj kan lejes.

Post og GPS adresse:

Noret 20
5330 Munkebo


NB se evt flere billeder på :
https://goo.gl/photos/rwcqeknjrNA3tmM67Med få ord vil vi gerne fortælle lidt om huset, områdets historien samt praktiske oplysninger der hjælper til med at gøre opholdet til den oplevelse som vi gerne vil dele med andre.

Noret 20 overtog vi 1 oktober 1997. Huset var da på 54 m2, samt en carport på 22 m2. På den korte tid der er gået, har vi moderniseret køkkenet, fået nyt malet gulv, og fået vinduer i soveværelset.

Oprindeligt blev "huset" opført 1935 og bestod da kun af et rum på 30 m2. Siden er der udvidet , og det seneste der er tilbygget er "Pyramiderummet" (det lille værelse mod øst).

Grundarealet er på 453 m2 og går helt til vandkanten, men da alle kystlinier i Danmark skal være åbne for alle, må vi ikke afspærre foran huset.
Lidt historisk om området
Fjorden, der ligger lige foran, hedder Kertinge Nor og sammen med Kerteminde Fjord udløber den i Store Bælt ved en smalt passage i Kerteminde.

Der udledes intet spildevand og der er ikke tilløb fra andre vandløb, så fjorden er ikke forurenet, men fremtræder som et biodynamisk system.

Den lille ø, der er 50 m udenfor, hedder Galgeholm. Det lyder uhyggeligt, men de eneste der har tilladelse til at opholde sig på øen er måger, blishøne, strandskader, svaner og nogle enkelte skarv.

I 1570 planlagde Odense købmænd at opføre en eksporthavn på Galgeholm. De kom så vidt at skibsbroen var under opførelse på den sydlige side, men en voldsom storm samme forår ødelagde trækonstruktionen, og da den nordiske 7 års krig samtidigt standsede, blev hele projektet overflødigt . Derfor fik Galgeholm aldrig den planlagte eksporthavn.

I 1659 stod den svenske hær på området mellem Noret og bådklubben. Hæren bestod af 6.000 mand og opholdt sig i Munkebo hvor de plyndrede lokalbefolkningen. Efter opholdet i Munkebo drog de videre til Nyborg hvor de blev slået af den danske hær.

I øvrigt er Noret fra nr 2 til 22 beliggende på en oldtidsvold. Voldens alder, præcise anvendelse, og oprindelse er ukendt.Hvad skal man se og opleve?
Fynshoved

Fynshoved er hele området nord for Munkebo og vest for Kerteminde. Korshavn er den nordligste landsby med en dejlig lystbådehavn. Hele det smukke område er fyldt med smukke landsbyer.

Kerteminde

Kerteminde er den største og mest idyllisk kystby med Fyns største lystbådehavn og den bedste badestrand. Fjord og bæltcenteret må absolut besøges.

Munkebo Bakke

Fra udkikspunktet opnås en storslået udsigt over de to fjorde.

Odense er et kapitel for sig selv.

Fjernsyn / Radio / Internet
Vi er tilsluttet Munkebo´s fællesantennesystem så der er muligt at se og høre utallige kanaler.
Wi - Fi er installeret og gælder i hele huset

Instruktionsbøger til betjening forefindes i bogreolen.Bådebroen
Bådebroen tilhører Noret 20 og må gerne anvendes, på eget ansvar.

El måler er placeret udenfor badeværelsesvinduet.Vi håber at De vil nyde Deres ferie og at De får lyst til komme igen en anden gang.

Såfremt De mener der er mangler eller ting vi burde forbedre vil vi meget gerne høre det.

Skriv eventuelt i gæstebogen,send en E-mail eller et brevkort til os.Vores adresse er :
Dorte og Poul Mandø

Sortebrødre Torv 6

5000 Odense C

Telefon + 45 3066 0565

E-mail: poul@mando.dk
Made by SideWalk